Finnish (Suomi)English (United Kingdom)

 News | Events

Journey to the Self -retriitti

21.7. -24.7. Kekkolan Kartano, Mikkeli
Oletko halunnut elämääsi lisää läsnäoloa ja elämänvoimaa? Vahvistaa omaa sisäistä ääntäsi ja oivaltaa mitä oikeasti haluat? Oletko halunnut löytää hyväksyvän ja rakastavan suhteen itsesi kanssa ja päästä todelliseen kukoistukseesi? Eheyttävä ja voimistava Journey to the Self -retriitti järjestetään upealla Kekkolan Kartanolla Etelä-Savon sydämessä, kauneimmissa kesä-Suomen maisemissa.

Miltä tuntuisi elämä, jossa voisit olla ’kotona’ mitä ikinä ympärillä tapahtuukaan? Tai miltä tuntuisi, jos löytäisit kodin omasta itsestäsi ja uskaltaisit heittäytyä elämänvirtaan päästäen irti loputtomasta kontrollin tarpeesta ja täydellisyyteen pyrkimisestä?

Tuntuuko sinusta että sisälläsi lymyää vahvaa voimaa ja naiseutta, joka ei ole vielä päässyt näyttämölle? Tuntuuko sinusta, että läheiset ihmiset ympärilläsi, tai kenties sinä itsekään, eivät tunne tai ole nähneet todellista sinua?

Ota hyppy uudenlaiseen valoon ja voimaan ja liity Nita Arpiaisen vetämälle naisten keskeiselle Journey to the Self –retriitille kesän kauniiden maisemien ja herkullisten antimien ääreen Etelä-Savon sydämeen, Kekkolan Kartanolle. 

Retriitti koostuu keskusteluista ja monipuolisista harjoitteista joissa hyödynnetään vaihdellen elementtejä mm. meditaatiosta ja mindfullnessista, joogasta, tanssista ja musiikista. Retriitti on luonteeltaan intensiivinen, lämmin ja helposti lähestyttävä. Osallistujilta ei vaadita aiempaa kokemusta aihepiireistä, mutta sitäkin tärkeämpää on avoin, itseä ja muita kannustava asenne.

Vapaa-ajalla on mahdollisuus ratsastaa, pelata tennistä ja nauttia ihanasta järvimaisemasta ja ympäröivän luonnon voimasta.

 

LÄSNÄOLOA   I    JOOGAA    I    TANSSIA    I    RENTOUTUSTA   I   HYVÄÄ RUOKAA   I    SAUNAA & PALJUA & UIMISTA     I     YHDESSÄOLOA    I    VOIMISTUMISTA

 

Retriitin avulla

  • vahvistat sisäistä rauhaa ja tasapainoa elämässäsi
  • lisäät itsevarmuutta, itsesi sekä muiden hyväksyntää
  • lisäät viihtyvyyttä omassa kehossasi, voimistat omaa naiseutta, viehätysvoimaa ja intuitiota
  • harjoitat läsnäolo- sekä kommunikaatiotaitoja ja mahdollistat aidompia ja intiimimpiä ihmissuhteita elämääsi
  • oivallat yksilöllisiä tarpeistasi optimaaliseen hyvinvointiin ja viet niitä uudella keveydellä käytäntöön
  • lisäät keskittymiskykyä ja saat voimaa ja inspiraatiota muutoksiin jotka haluat elämässäsi saavuttaa
  • pääset mukaan ihanaan ja kannustavaan yhteisöön ja luot upeita ystävyyssuhteita

 

Journey to the Self -retriitti
Ajankohta: su 21.7. klo 17 - ke 24.7. klo 14
Paikka: Kekkolan Kartano, Mikkeli
Hinta: 630 euroa (sis. alv) - 'early bird' -hinta 585 euroa 23.4. mennessä ilmoittautuneille!
Ilmoittautumiset: info(@)nitawellness.com -  050 5557766
 
Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Huom. Ryhmä pidetään pienenä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
Hinta pitää sisällään
• su-ke majoituksen kahden hengen huoneissa upeassa Kekkolan Kartanossa (mahdollisuus myös yhden hengen huoneeseen)
• täyshoidon -puhdasta ja ravitsevaa, herkullista lähiruokaa
• joogan, tanssin ja kaikki valmennukset
• sauna ja palju ma ja ti iltoina
• 1 x 30 min puh/skype yksityisvalmennus Nitan kanssa 
 
Löydät tapahtuman myös Facebookista täältä.
 
 
Vetäjänä toimii kokonaisvaltainen valmentaja Nita Arpiainen. Nita on New Yorkin Institute for Integrative Nutrition koulusta valmistunut hyvinvointikonsultti, elämäntaidonvalmentaja, JourneyDance- ja joogaohjaaja, jonka suurin intohimo on auttaa ihmisiä löytämään hyvä olo ja oma sisäinen valo ja voima. Nita uskoo, että meissä jokaisessa on sisällämme valtava kapasiteetti kunhan vain otamme sen käyttöömme. www.nitawellness.com

 

Journey to the Self -kurssilaisten palautetta:

 

'Tulin kurssille etsimään itseäni, pysähtymään ja hankkimaan uusia ajatuksia ja työkaluja joilla tarkistaa suuntaa elämässäni ja kohdentaa rakkautta myös itseeni. Sain tämän ja paljon muuta. Löysin rauhan lisäksi ilon, suunnan lisäksi rohkeutta ja yllätyksenä vielä uskomatonta kannustusta ja yhteenkuuluvuutta. Nita on ihana ja hänen läsnäolonsa ja avoimuutensa tekee kaikille mahdolliseksi myös löytää kotiin, elää tässä ja nyt. KIITOS!!' -Anneli, 33v, Helsinki

'Journey to the Self -kurssi tarjosi mahdollisuuden sukeltaa syvälle sisimpään jossa piilee ikuinen turva. Nitan läsnäoleva olemus, kokemusten jakaminen, monipuoliset harjoitukset ja lämmin ilmapiiri saivat aikaan jotain maagista, mikä on vain koettava.' -Marja, 26v, Helsinki

 

 

 

 

 

 

facebook
Blog
Newsletter
Twitter