Finnish (Suomi)English (United Kingdom)

 News | Events

Hilton Goes Yoga & Ocean Action

Hilton Kalastajatorppa La-Su 16.-18.8. 

Tule nauttimaan Helsingin kauneimmista merimaisemista, voimistavista joogatunneista
niin nurmikolla kuin surffilaudankin päällä, sekä ihanasta hyvänolon hehkusta!
Hilton Helsinki Kalastajatorppa ja Nita Wellness toivottavat sinut tervetulleeksi inspiroitumaan, nauttimaan ja voimaan hyvin.

Päivät alkavat energisöivalla flow joogalla sekä tasapainottavalla meditaatiolla. Herkullisen aamiaisen jälkeen on vuorossa SUP (Stand Up Paddle = seisontaan melonta) -retki sekä SUP joogatunti vetten päällä, kumppaneina merituuli ja aurinko. Lounas meren äärellä kruunaa reippaan päivän aloituksen, jonka jälkeen on mukava lähteä kiertämään Helsingin parhaita kesänähtävyyksiä pyörällä tai varata tennistunti.

Ohjelma:

 

Perjantai
14-17 Check in
17.30-19 Yin jooga

Lauantai
8.00-9.30 Flow Jooga ja meditaatio
9.30-11 Aamiainen
11-13 SUP retki ja SUP jooga (yin & yang)
13-14.30 Lounas
14.30-16 Hyvinvointivalmennus
16 Vapaata aikaa - Helsingin nähtävyydet 15min ratikkamatkan päässä tai pyöräillen kohti keskustaa

Sunnuntai
8.00-9.30 Flow Jooga ja meditaatio
9.30-11 Aamiainen
11-13 SUP retki ja SUP jooga (yin & yang)
13-14.30 Lounas
14.30 Check out - Helsingin nähtävyydet 15min ratikkamatkan päässä tai pyöräillen kohti keskustaa
15-19 Windsurfing kurssi halukkaille (ei sisälly hintaan)

 

Hinta:

  • 299 € yhdelle henkilölle
  • 499 € kahdelle henkilölle

Paketti sisältää pe-la yöpymisen jaetussa kahden hengen huoneessa, aamiaisen ja salaattilounaan lauantaina ja sunnuntaina sekä ohjelman. Asiakkaiden vaapaassa käytössä on myös kanootit sekä polkypyörät. Varauksen voi tehdä myös ilman majoitusta ja ruokailuja, jolloin hinta on 120eur/hlö. Ruokailut (2x aamiainen + 2x lounas) yht. 56eur.
Joogaohjaajana ja valmentajana toimii Nita Arpiainen.

Varaukset:
helsinkikalastajatorppa (@) hilton.com
Varaustunnus: AASUPA

Paikkoja on rajoitetusti joten varaa omasi mahdollisimman pian!
Oikeudet muutoksin pidätetään.
Huom! Vesiurheilulajiessa on ymmärrettävästi säävaraus. Mikäli merenkäynti on kova, aikatauluja koitetaan muuttaa ja/tai muttaa aktiviteettaja sisätiloihin.

 

Viikonlopun aikana on myös mahdollista pelata tennistä tai osallistua purjelautailukurssille!

  • Tennistunti: 18eur/ kenttä 
  • Windsurfingkurssi: Su. klo 15-19, hinta 90eur/ hlö

Varaukset tulisi tehdä ilmoittautumisen yhteydessä.

Vetäjänä toimii kokonaisvaltainen hyvinvointivalmentaja Nita Arpiainen. Nita on New Yorkin Institute for Integrative Nutrition koulusta valmistunut hyvinvointikonsultti, elämäntaidonvalmentaja, JourneyDance-, jooga ja SUP-joogaohjaaja, jonka suurin intohimo on auttaa ihmisiä löytämään pysyvään hyvään oloon ja elämäniloon. Nita uskoo, että meissä jokaisessa on sisällämme valtava kapasiteetti kunhan vain otamme sen käyttöömme.

Nita Wellness:in kokonaisvaltaiset hyvinvoinnin palvelut antavat työkaluja ja selkeyttä elämäntavoitteisiin sekä innostavat itsestä huolehtimiseen uudella palolla. Nita valmentaa asiakkaitaan omakohtaisen kokemuksen sekä inspiraation siivittämänä. Nitan erikoisuutena on vahvasta läsnäolosta käsin tuoreiden näkemysten ja oivallusten herättäminen, joilla vanhat solmukohdat aukeavat ja elämänilolle ja uudelle energialle syntyy jälleen tilaa. Valmennukset käsittelevät tärkeitä elementtejä mm. kehon ja mielen tasapainosta, ihmissuhteista, liikkumisesta ja ravinnosta. Kaikki valmennukset ja kurssit ovat kokonaisvaltaisia ja interaktiivisia.

*****

Mitä on SUP Jooga?

Oletko innostunut joogasta, mutta kesällä olisi kiva olla ennmmin ulkona ja mieluiten hakeudut veden äärelle? Miltä kuulostaa näiden yhdistäminen, surffilaudan päällä joogaaminen? Taivas kattona, vesi alla ja kumppaneina merituuli ja aurinko?

SUP (Stand Up Paddle) lautailun alkujuuret ovat 60-luvun Havajilla. Viimeisen 10 vuoden aikana laji on levinnyt laajempaan tietoisuuteen ja harrastajamäärät kasvavat kovaa vaihtia kaikkialla jossa on vesistöjä lähellä. Viime vuosina myös yhä useammat joogaajat ova löytäneet itsensä SUP-laudan päältä, sillä lauta toimii erinomaisesti kokonsa puolesta mattona. SUP-joogan avulla joogaharjoitus saa uutta haastetta ja hauskuutta. Lajissa yhdistyy mitä parhaimmalla tavalla ulkona ja merellä oleminen, kehoa tosi tehokkaasti vahvistava ja keskittymiskykyä parantava hauska harjoitus. Vaikka laudan päällä joogaminen lisää huomattavasti haastavuutta, SUP-jooga sopii kaikille joogaa harrastaville, sillä tunti ja asanat ovat erityisesti tätä varten suunniteltuja ja räätälöidään harjoittelijan tasoa vastaavaksi. SUP jooga voimistaa tehokkaasti koko kehoa, haastaen ennen kaikkea keskivartalolihaksia ja jalkoja. SUP-joogatunnin jälkeen kokonaisvaltainen hyvä olo ja ilo tuntuu luissa ja ytimissä.

Varoitus: tähän lajiin jäät koukkuun! :)

*****

  

 

Kaikille osallistujille lahjaksi Madaran energisöivä kosmetiikka-pussi!

 

facebook
Blog
Newsletter
Twitter